Aromaterápiás testmasszázs

Az aromaterápiás testmasszázs a minőségi érintésről szól. A megértő, elfogadó, elvárásokat nem támasztó érintésről. Az érintés művészet. Bizalom szükséges hozzá a Vendég részéről és határtalan tisztelet és alázat a terapeuta részéről, hogy ennek a bizalomnak megfeleljen. Ha ez a bizalom és alázat megvan, a testmasszázs olyan flow élményt ad, amely felér többórás alvással, örömteli tánccal, én-idővel.

Sem sietség, sem protokoll nincs a kezeléseim során. Minden Vendég számára személyes kezelést nyújtok, minden alkalommal egyedileg és frissen kevert készítményekkel dolgozom.

Aromaterápiás kezeléseim során a Panarom és Adriene Feller termékeket használom. A testmasszázs történhet az Aromazen esszenciák felhasználásával, melyek a világot alkotó öt elemre épülnek. A kezelés elején az Aromazen kártyák segítségével kiválasztjuk a legmegfelelőbb esszenciát.

A kezelés után lehetőség van arra, hogy a kiválasztott esszenciát testolaj formájában megvásárolja, mely nemcsak ápolja a bőrét, de kiegyensúlyozóan és támogatóan hat az egész szervezetére, lelkére, ezáltal a szépségére is.

Időtartam: 60 perc

Ára: 13.000.- Ft